Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

Over de accommodatie

Op het surfcamp kan je kiezen voor verschillende accommodatie types. Wij maken uitsluitend gebruik van moderne en ruime tenten die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van kampeercomfort. Onze glamping en bungalowtenten zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Je kunt kiezen uit onderstaande types tenten.

Glamping ‘de luxe’

Deze tent is geschikt voor 1 of 2 personen. Je slaapt op een 1 of 2 persoonsbed met matras. Deze tenten staan op een houten vloer en zijn voorzien van stroom, verlichting en een eigen koelbox in de tent. Wanneer je deze tent boekt voor 1 persoon slaap je op een 1 persoonsbed en word je ingedeeld bij iemand anders die ook alleen boekt (M/M – V/V). Voorkeur voor 1 of 2 persoonsbed kan je doorgeven bij het maken van je boeking.

Beschikbaar vanaf €359,-

BEKIJK DATA SURFWEKEN

Bungalow ‘standaard’

Deze bungalowtent is geschikt voor 1 of 2 personen. Je kunt er in staan en er is genoeg ruimte voor je spullen. Je slaapt op een luchtbed in een aparte binnentent, stoelen behoren ook tot de uitrusting van de tent. Wanneer je deze tent boekt voor 1 persoon word je ingedeeld bij iemand anders die ook alleen boekt (M/M – V/V).

Beschikbaar vanaf €269,-

BEKIJK DATA SURFWEKEN

Glamping ‘de luxe’

Deze tent is geschikt voor 3 personen. De tent beschikt over drie 1 persoonsbedden. Verder zijn er in deze tent een tafel, stoelen, verlichting, een koelbox en stroom aanwezig. Dit type glamping tent zeer populair op het Brunotti surfcamp en staat ook op een houten vloer.

Beschikbaar vanaf €379,-

BEKIJK DATA SURFWEKEN

Bungalow ‘premium’

De Bungalow ‘Premium’ is geschikt voor groepjes tot 4 personen! Je kunt er in staan en er is genoeg ruimte voor je spullen. Ook deze tent is voorzien van stroom, verlichting en 4 eenpersoonsbedden met een heerlijk zacht matras. Deze tenten staan op een apart veldje en beschikken over veel ruimte om de tent heen.

Beschikbaar vanaf €359,-

BEKIJK DATA SURFWEKEN
Whatsapp button