scroll

Brunotti Beachcamp en Corona 2021

Annulering en betalingsvoorwaarden zomer 2021

Helaas hebben we nog steeds te maken met het Corona virus, gelukkig zijn de laatste ontwikkelingen positief en kunnen we hopelijk weer snel terug naar het ‘oude normaal’.

Afgelopen zomer was het Brunotti Beachcamp helemaal volgeboekt en de verwachting voor de zomer van 2021 is ook zeer positief. Om zeker te zijn van een plekje in één van onze accommodaties, adviseren wij dan ook om niet te lang te wachten met boeken.

Voor het aankomende seizoen hebben wij onze boekingsvoorwaarden aangepast. Wij vragen een aanbetaling van 15% binnen 3 weken na de boekingsdatum, het restant van de reissom betaal je uiterlijk 4 dagen voor vertrek.

Het wijzigen van datum kan tot 6 weken voor vertrek, hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Wij zijn als reisorganisatie aangesloten bij een Nederlands garantie fonds (GGTO). Hierdoor is jouw financiële risico helemaal gedekt op het moment dat wij onverhoopt niet meer aan onze betalingsverplichtingen kunnen voldoen.

Wat gebeurt er als de reis niet door kan gaan?

Wanneer er aankomende zomer een negatief reisadvies geldt voor Frankrijk, krijg je het reeds betaalde bedrag binnen 7 dagen teruggestort.

Wanneer je binnen 14 dagen voor vertrek positief bent getest op Corona, kun je jouw geboekte reis omzetten naar een andere datum.  Wanneer dit niet mogelijk is,  ontvang je de betaalde reissom van ons terug.

Ons dringend advies is om een reis -en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan je o.a. doen bij onze partner: Allianz verzekeringen.

Laten we met zijn allen alvast uitkijken naar een zorgeloze zomer met veel zon, zee, strand en surf, en blijf vooral gezond!

Mocht je verder nog vragen hebben, kun je deze uiteraard aan ons stellen.

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2021 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators