scroll

Family

Met de hele family op ontspannen maar toch actieve surfvakantie? Dat klinkt als een droomvakantie! Vanaf 2022 breidt het Brunotti Beachcamp zich uit naar een apart gelegen Family Camp. Slapen in een compleet ingerichte luxe safaritent en overdag genieten van zon, zee, strand en surf!

Het family camp bevindt zich vlakbij het centrum van Vieux Boucau én op 150 meter lopen van het strand. Je hoeft je geen moment te vervelen op het Beachcamp. Zijn je armen moe van al het surfen en peddelen in de oceaan? Dan loop je zo het centrum in om te shoppen en te struinen op een typisch Frans marktje.

 

https://brunottibeachcamp-family.nl/

Meer over:

/ Accomodatie

Na een dag vol zon, zee, surf en strand, is het heerlijk om te ontspannen bij jouw luxe Family Safaritent. Deze tenten zijn uitgerust met een tweepersoonsbed, stapelbed en eenpersoonsbed. Wanneer je gezin bestaat uit zes personen, dan zetten we er een stapelbed blij.

/ Surfen

Je komt natuurlijk naar het Brunotti Beachcamp Family om te surfen! Wij geven erg veel aandacht aan onze surflessen. Onze gecertificeerde surfinstructeurs hebben ervaring met verschillende leeftijden en zijn enthousiast om jullie te leren surfen. We werken met kleine groepen en houden rekening met niveau en leeftijd. Zo kun je als gezin samen veilig jullie eerste golf pakken

/ Programma

Naast het surfen en dagelijks genieten van de zon, zee en het strand is er nog genoeg te beleven op en rond het family camp.

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2022 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators