scroll

Annulering en betalingsvoorwaarden zomer 2021 / Corona

01 december 2020

Helaas hebben we nog steeds te maken met het Corona virus, gelukkig zijn de laatste ontwikkelingen positief en kunnen we hopelijk weer snel terug naar het ‘oude normaal’.

Afgelopen zomer was het Brunotti Beachcamp helemaal volgeboekt en de verwachting voor de zomer van 2021 is ook zeer positief. Om zeker te zijn van een plekje in één van onze accommodaties, adviseren wij dan ook om niet te lang te wachten met boeken.

Voor het aankomende seizoen hebben wij onze boekingsvoorwaarden aangepast. Wij vragen een aanbetaling van 15% binnen 3 weken na de boekingsdatum, het restant van de reissom betaal je uiterlijk 4 dagen voor vertrek.

Het wijzigen van datum kan tot 6 weken voor vertrek, hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Wij zijn als reisorganisatie aangesloten bij een Nederlands garantie fonds (GGTO). Hierdoor is jouw financiële risico helemaal gedekt op het moment dat wij onverhoopt niet meer aan onze betalingsverplichtingen kunnen voldoen.

Wat gebeurt er als de reis niet door kan gaan?

Wanneer er aankomende zomer een negatief reisadvies geldt voor Frankrijk, krijg je het reeds betaalde bedrag binnen 7 dagen teruggestort.

Wanneer je binnen 10 dagen voor vertrek positief bent getest op Corona, kun je jouw geboekte reis omzetten naar een andere datum. Wanneer dit niet mogelijk is,  ontvang je de betaalde reissom van ons terug.

Laten we met zijn allen alvast uitkijken naar een zorgeloze zomer met veel zon, zee, strand en surf, en blijf vooral gezond!

Mocht je verder nog vragen hebben, kun je deze uiteraard aan ons stellen.

©2022 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators