scroll

Garantiefonds en aanbetaling, hoe werkt het boekingsproces? 

04 januari 2023

Wat leuk dat je eraan denkt een surfvakantie te boeken bij het Brunotti Beachcamp in Frankrijk. In dit artikel leggen we je uit hoe de betaling voor jouw vakantie op ons surfcamp in zijn werk gaat en welke garanties je aan je boeking kan ontlenen. Niet geheel onhandig, dus lees vooral verder!

 

Aanbetaling 

Wanneer je een vakantie boekt bij Brunotti Beachcamp is het niet nodig om het gehele bedrag voor je vakantie in een keer over te maken. Binnen 21 dagen na ontvangst van de boekingsbevestiging dien je de aanbetaling naar Brunotti Beachcamp over te maken. De aanbetaling bestaat uit 15% van de totale reissom, de boekingskosten en voor zover van toepassing de premie voor de annulerings- en/of reisverzekering inclusief de poliskosten. 

 

Restant van de reissom 

Het restant van de reissom (de overige 85%) dien je uiterlijk 3 dagen voor vertrek aan Brunotti Beachcamp over te maken. Maar let op! Plaats jij de boeking voor je vakantie binnen 4 weken voor aanvang van de reis? Dan moet je bij ontvangst van de boekingsbevestiging of factuur de aanbetaling binnen 14 dagen voldoen. Het restant van de reissom mag je gewoon uiterlijk 3 dagen voor vertrek aan Brunotti Beachcamp overmaken.  

 

GGTO Garantiefonds  

Bij Brunotti Beachcamp kan je zonder enig risico jouw reis (ver van tevoren) boeken. Dit is mede vanwege het GGTO Garantiefonds. Het GGTO Garantiefonds staat voor ‘Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Brunotti Beachcamp opereert zelfstandig, maar is wel bij dit fonds aangesloten. Het is een extra garantie voor jou als boeker, maar wat houdt dit fonds eigenlijk in? 

 

Kenmerken Garantiefonds: 

Het GGTO Garantiefonds zorgt ervoor dat wanneer je boekt bij Brunotti Beachcamp, je het betaalde reisgeld terugontvangt en eventueel je terugreis vergoed krijgt als de touroperator in financieel zwaar weer zou verkeren. Deze regeling is van toepassing voor zowel voor als tijdens je reis. Je loopt dan ook geen enkel risico wanneer je een reis boekt bij Brunotti Beachcamp, wel zo fijn in onzekere tijden! Het is echter wel noodzakelijk om aangesloten te zijn bij het fonds. Om het fonds in stand te houden dient er een klein bedrag betaald te worden.  

 

Kosten 

De verplichte bijdrage aan het Garantiefonds is 7,50 per persoon. Dit is wettelijk verplicht voor iedere aanbieder van pakketreizen. Dit bedrag is losgekoppeld van de boekingskosten. 

 

Boeking  

Op het moment dat jij een boeking plaatst voor een surfvakantie bij Brunotti Beachcamp is je boeking definitief. Meer informatie rondom je rechten en plichten na het plaatsen van een boeking kan je vinden in de algemene voorwaarden.  

 

Vragen? 

Zijn er nog steeds zaken onduidelijk rondom het (veilig) boeken van je surfvakantie of heb je andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op, wij beantwoorden al je vragen graag!  

©2023 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators