scroll

Vacatures seizoen 2021

23 maart 2021

Werken onder de Franse zon, elke dag surfen én een te gekke tijd beleven deze zomer? Brunotti Beachcamp is op zoek naar:

Opbouwers (M)

Ben jij die handige Harrie en wil jij iedere dag surfen? 23 Juni a.s. vertrekken wij naar Frankrijk om het Beachcamp weer op te bouwen. Uiteraard zorgen wij voor een leuke vergoeding, een koud biertje en een gezellig team.

(Surfende) chef kok (M)

Maak jij de lekkerste curry, bereid je een smaakvolle pasta of heb je een  ander succesgerecht? Heb je ook ervaring met het koken voor grote groepen? Dan slijp jij je messen deze zomer misschien wel in Frankrijk!

Reisleiding (M)

Wil jij leren surfen, de leukste mensen ontmoeten en dagelijks chillen op het strand? Solliciteer dan op de vacature van reisleider wie weet werk jij deze zomer op het Brunotti Beachcamp in Frankrijk!

Vergoeding

Al onze werknemers staan op de loonlijst in Nederland. Je bent vanzelfsprekend verzekerd en krijgt een onkostenvergoeding per week. Deze vergoeding is afhankelijk van de functie die je in gaat vullen, naast de onkostenvergoeding verzorgen wij ook ‘kost en inwoning’ voor onze medewerkers.

Solliciteren

Ben je 21 jaar of ouder en minimaal 3 weken achtereen beschikbaar in de periode van begin juli tot eind augustus?
Stuur ons dan een korte video waarin je jezelf voorstelt en uitlegt op welke functie je wilt solliciteren. Uiteraard vertel je ons ook waarom jij onze droom kandidaat bent!

info@brunottibeachcamp.nl

©2021 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators