scroll

Programma

Buiten het surfen om hoef je je geen moment te vervelen. De actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van de Oceaan kunnen ook gaan bodyboarden of skimboarden, actie gegarandeerd! Het gebruik van skimboards en/of bodyboards is gratis op het Beachcamp. Ook kun je gebruik maken van het beachvolleybalnet op het strand dat speciaal voor jullie wordt opgezet. Uiteraard kun je ook gewoon lekker van de zon genieten op het strand en kijken naar de spectaculaire verrichtingen van andere surfers.

Gedurende je verblijf op het Beachcamp organiseert de reisleiding naast de dagelijkse surflessen een leuk programma. Zo zijn er iedere week:

/  Longboardlessen
/  Volleybaltoernooi
/  Surf Yoga
/  Quiz avonden
/  Carnaval (thema avonden)
/  Bingo
/  Dagtrip San Sebastian

Naast deze leuke activiteiten zijn er bijna iedere week optredens van bandjes op het Beachcamp. Uiteraard zullen we regelmatig op stap gaan naar de Mojito bar, deze bar staat garant voor 100% feest met o.a. DJ’s en bandjes.

Dagtrips Brunotti Beachcamp

Elke dinsdag organiseren we een trip naar de Spaanse stad San Sebastian, deze stad staat bekend om zijn vele gezellige tapasbarretjes, leuke stranden en winkels. ‘s Middags heb je genoeg tijd om de stad te verkennen, na een aantal heerlijke tapas gegeten te hebben gaan we ‘s avonds op stap naar een discotheek. San Sebastian is dit jaar uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa! Kosten voor deze dagtrip bedragen €25,- p.p.

Wanneer er genoeg animo voor is, organiseert de reisleiding ook een trip naar het bekende surfdorpje Hossegor. Hier vind je heel veel surfshops en andere leuke winkels, ook bevinden zich hier de bekende surfoutlets. Hier scoor je jou (surf) outfit gegarandeerd met een dikke korting!

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2022 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators