scroll

schoolgroepen

Een werkweek vol met watersportactiviteiten!

Vieux Boucau / Frankrijk

Het Brunotti Beachcamp organiseert al sinds 2005 surfvakanties in Frankrijk. Het Beachcamp bevindt zich tegen de duinen aan op slechts 8 minuten lopen van het strand op een relaxte camping.

Deze locatie is zeer geschikt voor (school)groepen. Wij bieden een uitgebreid pakket aan inclusief busreis, eten & drinken, surflessen en een leuke dagtrip naar San Sebastian in Spanje. Gedurende deze week zorgt onze enthousiaste reisleiding voor een gevarieerd programma waarin er ook zeker ruimte is voor een (thema) feestje!

Naast dagelijks surfen is er nog voldoende tijd over om te volleyballen, longboarden, (surf) Yoga, tafeltennissen, sunset surf of om gewoon lekker te chillen op het strand of in een hangmat op het Beachcamp.

Het Brunotti Beachcamp is geopend in de maanden juni t/m september en is geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen.

Katwijk / Nederland

Een werkweek voor sportievelingen! Op 4 sterren camping ‘de Noordduinen’ organiseren wij een Beachcamp voor groepen. In samenwerking met Surfschool – Katwijk hebben wij een heel divers programma samengesteld uit de volgende activiteiten: surfen, (mega) suppen, raften, longboarden, powerkiten, mountainbiken en de ‘Expeditie Robinson’ challenge.

Het strand en de surfschool bevinden zich op 5 minuten loopafstand vanaf de camping. Deze werkweek is geschikt voor groepen van 20 tot 120 personen. Er is keuze uit een 2,3,4 of 5 daagse werkweek. Ook een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs in Katwijk behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over het programma en de bijbehorende prijzen, neem dan contact met ons op.

Wij komen graag langs om met u een passend programma samen te stellen.

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2020 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators