scroll

Surf coaching week Frankrijk (leeftijd 23+)

Dit jaar komt Brunotti Beachcamp met een nieuw concept, de 23+ week. Deze bijzondere week is specifiek geschikt voor jou als je wil focussen op het verbeteren van je surfniveau, graag gezellig een drankje doet en je op surfkamp wil met mensen die in dezelfde leeftijdscategorie vallen als jou.

 

Tijdens de 23+ week doen we dingen even net wat anders dan normaal. We bieden een ander programma aan dan bij de reguliere 18+ weken, aangepast aan een oudere leeftijdscategorie. Wat kan je verwachten tijdens jouw 23+ surfweek in Frankrijk aan activiteiten, accommodatie en maaltijden? 

 

Programma  

First things first, deze week ligt de focus op surfen, surfen, en nog eens surfen! We bieden verschillende surfpakketten aan, inclusief een speciaal surfpakket in samenwerking met Surf Companions. Daarnaast vindt er 2 keer een uitgebreide surftheorie plaats tijdens deze week. Zo maak jij de meeste progressie tijdens jouw surfweek.  

 

Maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid tijdens de surf coaching week. Er zijn naast de surflessen met video analyse een divers aantal andere activiteiten waar je aan deel kan nemen. Zo organiseren we een wijn- en kaasavond op het strand, een gezellige cocktailavond, een volleybaltoernooi en een dagtrip naar de prachtige Spaanse stad San Sebastián. Niets is verplicht, alles mag.   

 

Daarnaast kun je 3 keer meedoen met surf yogalessen in de buitenlucht, en is er een sunrise of sunset surf als de condities dit toelaten. Is er voldoende interesse? Dan behoort ook een surfskate clinic tot de mogelijkheden! 

 

Leeftijd 

Tijdens deze speciale week geldt er een minimale leeftijd van 23+. Ben je dus wat ouder en wil je toch graag (beter) leren surfen? Dan voel jij je tijdens deze week als een vis in het water. We bieden even net wat andere activiteiten aan en op het kamp lopen alleen maar leeftijdsgenoten rond. Een toptijd is dus gegarandeerd! 

 

Surflessen 

Wil jij deelnemen aan de surf coaching week? Dan kan je naast een beginnerspakket en regulier intermediate pakket ook kiezen voor een heel bijzonder surfpakket in samenwerking met Surf Companions. De opties zijn als volgt:  

 

Surfpakket A – Beginner: dit pakket is vooral geschikt als je (bijna) geen surfervaring hebt. Je begint bij de basis en al snel ga je het water in om jouw eerste golf te pakken. Het pakket kost €140,00. Meer weten over het A – beginner pakket? Klik dan hier.

 

Surfpakket C – Intermediate: Heb jij al wat surfervaring en ben je klaar voor de ‘groene’ golven? Of surf je al groene golven en wil jij je algemene techniek bijschaven? Dan is het intermediate surfpakket perfect voor jou. Het pakket kost €105,00. Meer informatie kan je hier vinden.

 

Surfpakket Surf Companions – Advanced Surf Coaching: Tijdens de surf coaching week bieden we een heel speciaal pakket aan wat we in de reguliere weken niet aanbieden. Dit pakket is in samenwerking met Surf Companions en is gericht op zoveel mogelijk progressie tijdens jouw surfvakantie. Het zeer uitgebreide pakket kost €220,00. Wat is er in dit pakket inbegrepen?  

 

Om jou de mogelijkheid te geven zoveel mogelijk progressie te boeken is dit pakket inclusief een uitstekende voorbereiding op de Surf Coaching week: 

1 x Het Intermediate Surf Companions boek. 

1 x Een online mobility cursus gesponsord door Surf Companions. Deze cursus bestaat uit sportieve oefeningen waarmee jij jouw surfskills kan verbeteren.  

1 x Een coaching call met hoofdcoach Daniel voor het begin van de surf coaching week.  

 

Tijdens de surfcoaching week krijg je het volgende: 

2 x 2 uur surfcoaching en video-opnames in het water. 

2 x Analyse van de opnames van jouw surflessen. 

2 x Diepgaande surftheorie. 

2 x Surfyoga. 

Én een gehele week boardhuur 

 

Accommodatie  

Je slaapt in luxe glampings voor 1-2 personen of voor 3 personen. De glampings zijn uitgerust met stroom, verlichting en een houten vloer. Zijn jullie met 4 personen? Ook dan zijn er mogelijkheden, neem even contact met ons op!  

 

Maaltijden  

Tijdens jouw vakantie geniet jij 5 keer per week van een heerlijk 2 gangen diner. Wij staan bekend om onze gevarieerde en gezonde maaltijden met verse producten. Iedere ochtend staat er een uitgebreid Frans ontbijt klaar inclusief koffie, thee en jus d’orange. Je kan kiezen uit verschillende maaltijdpakketten. 

 

Datum 

Wanneer vindt deze spetterende surfweek plaats? Save the date: de Brunotti Beachcamp surf coaching week 23+ vindt plaats van 26 augustus tot 2 september! Enthousiast? Boeken kan via onderstaande link. 

Wil je meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier!

Meer over:

/ Accommodatie

Tijdens de surf coaching week slaap je in gezellige glampings die van alle luxe zijn voorzien. De tenten zijn ruim opgezet en voor 1-2 personen of voor 3 personen. De glampings staan tegen de duinen aan, waardoor je de golven 's nachts kan horen. Dat is nog eens een bijzondere vakantie!

/ Surflessen

De surf coaching week draait voornamelijk om 1 ding; surfen! Tijdens deze week ligt er speciale focus op de surflessen. Het maakt niet uit welk niveau je hebt, er is bij ieder pakket video analyse inbegrepen van de beste surfcoaches. Hierdoor haal jij de maximaal haalbare progressie uit jouw surfvakantie.

/ Surf yoga

Bij de surf coaching week 23+ is 3 keer surf yoga inbegrepen. Deze lessen worden altijd in de natuur gegeven, vaak op het strand of in het bos. Surf yoga zorgt voor minder spierpijn na je surfles, waardoor je de dag erna fit aan je surfles begint. Daarnaast is het ook nog eens goed voor stress én heel leuk.

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2023 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators