scroll

Surflessen in Frankrijk

Op ons surfcamp in Vieux Boucau wordt er veel aandacht gegeven aan de surflessen. Hier draait het allemaal om tijdens jouw vakantie in Frankrijk. Je komt namelijk vooral voor het surfen! Wanneer je je eerste golf aan paddelt en staand op je board richting de kant surft zul je ervaren dat dit een gevoel geeft wat niet te omschrijven valt. Je gaat meemaken hoe leuk en verslavend surfen is. Onze surfinstructeurs zijn gediplomeerd en beschikken over ruime ervaring in het geven van surflessen in o.a Frankrijk. In tegenstelling tot veel andere surfcamps geven wij les aan groepen van maximaal 8 personen per instructeur. De surflessen bestaan uit droogoefeningen op het strand en uiteraard veel praktijk in het water.

Wij bieden verschillende soorten surfpakketten aan, deze pakketten zijn geschikt voor mensen die nog nooit gesurft hebben maar ook voor hen die al beschikken over surfervaring. Op ons surfcamp zijn de (surf) Yoga lessen allemaal onderdeel van het surfpakket.

Boardhuur

Op het Beachcamp hebben wij een groot aantal softtops in de maten 7.6, 8.0 en 9.0ft. Ook hebben wij een aantal hardtops (Torq) die gebruikt kunnen worden tijdens het vrij surfen. Deze boards hebben wij in de maten: 7.0, 8.0 en 9.0ft.

Vrij surfen

Omdat je voor 7 dagen een surfboard huurt, kan je na of voor de les nog vrij surfen. Op het Beachcamp geldt de regel dat je eerst een surfles & theorie moet gehad hebben om te mogen vrij surfen. De surf theorie is altijd op de eerste dag. Er wordt dan uitgelegd waar je het beste kunt vrij surfen en wanneer dit kan i.v.m. het getij.  Helaas kan het soms voorkomen dat je niet mag vrij surfen. Dit heeft dan te maken met de golfhoogte en stroming. Wij zullen dit iedere dag duidelijk naar onze gasten toe communiceren.

Pakketten Programma

Surfpakket A: €135,- p.p.

Dit pakket is het basispakket voor iedereen die snel wil leren surfen. Je zult zien dat je al vrij snel je eerste golf afrijdt. Dit pakket bestaat uit:

5 x 1.30 uur surfles
1 x surftheorie
2 x surf Yoga
7 dagen Boardhuur

Surfpakket B: €130,- p.p. (NIEUW)

Wanneer je al zelfstandig een ‘groene golf’ kunt pakken maar je wel je ‘turns’ wil verbeteren is surfpakket B echt iets voor jou. Dit pakket bestaat uit twee lessen voor gevorderden waarbij je na afloop op het surfcamp een uitgebreide videoanalyse van de les te zien krijgt. De lessen worden gegeven door een zeer ervaren en Nederlands sprekende surfinstructeur.

2 x 2 uur surfles
2 x 1 uur video analyse / theorie
2 x surf Yoga
7 dagen Boardhuur  (diverse maten Torq hardtops)

Surfpakket C: €99,-

Dit pakket is geschikt voor iedereen met al een (klein) beetje surfervaring, je krijgt twee lessen waarin alles nog een keer wordt uitgelegd en waarin iedereen individueel de juiste tips krijgt om weer vrij snel op hun oude surfniveau terug te komen.
Dit pakket bestaat uit:

2 x 1.30 uur surfles
1 x surftheorie
2 x surf Yoga
7 dagen Boardhuur

Surfpakket D: €80,- p.p.

Dit pakket bestaat alleen uit het huren van een board, je beschikt de hele week over je eigen board. Wij hebben een ruim assortiment aan boards in alle maten. Uiteraard kun je verschillende maten testen.
Dit pakket bestaat uit:

1 x surftheorie
2 x surf Yoga
7 dagen Boardhuur

Meer over:

/ Surfboards

Tijdens de lessen maken wij uitsluitend gebruik van ‘soft top’ boards. Dit zijn surfboards met een wat zachtere bovenkant, hierdoor zijn ze veiliger dan reguliere surfboards. Verder zijn deze boards speciaal ontwikkeld voor de beginnende surfer. Wij beschikken over verschillende maten boards. Verder beschikken wij ook over een aantal 'hard tops' in de maten: 9.0, 8.0 en 7.0ft. Deze boards kunnen gebruikt worden door mensen met wat meer surfervaring.

/ Wetsuit

Op het Beachcamp kun je voor een hele week een shorty huren. Dit is een zomer wetsuit dat je beschermt tegen de zon, kou en het surfboard. Deze shorty’s zijn te huur voor €15,- p.p. per week. Je kan het wetsuit vooraf of op locatie huren. De shorty lever je einde van de week weer in bij de surfleraar.

/ Surf Yoga

Ieder surfpakket bevat ook twee groepslessen surf Yoga. Surf Yoga is een hele goede manier om je lichaam voor te bereiden op je surfsessies. Je zult merken dat je lichaam soepeler wordt en dat je meer uithoudingsvermogen krijgt tijdens de surflessen. Deze surf Yoga lessen worden gegeven door een gediplomeerde en enthousiaste Yoga instructrice die werkzaam is op het Beachcamp.

Brunotti Beachcamp

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp.nl

©2022 Brunotti Beachcamp • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators